You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
Bennett3613
Lahof 59
Elling, BURGENLAND 4952
Austria
******* http://www.programdersleri.com/arp53163 *******
Manchester United tröja


Newcastle United slog in i nedläggningszonen efter en olycka på åtta nederlag i nio matcher, men Rafael Benítez tror att den situation de befinner sig i är att vänta som Amanda Staveleys framtida övertagande av klubbarna.
1-0-nederlaget av Arsenal, i kombination med West Hams 3-0 seger på Stoke, innebar att Newcastle föll i botten tre för första gången sedan säsongens öppningshelg. Men medan hans sida spelade bra och kanske var otur att inte säkra en poäng erkände Benítez att deras ligaposition inte är en överraskning.
Jag är inte nöjd med situationen, sa han när han frågades om han kände pressen av händelser både på och utanför planen. Jag tror inte att spelarna är lyckliga heller. Men om du analyserar allt i början av säsongen, kan det förväntas. Det viktigaste är att vara lugn, att göra jobbet ordentligt, ha större chanser att göra bra, vinna spel och gå upp i bordet.
Benítez har konsekvent uttryckt sin frustration att hans lag Liverpool tröja inte var tillräckligt backat på sommaröverföringsmarknaden som Mike Ashley förberedde klubben till försäljning. Vi är vad vi är och vi har vad vi har, sa han efter matchen, vann av en strålande Mesut Özil-volley i första halvlek.
Vi gjorde det bra ett tag. Alla väntade oss att vi skulle vara i topp 10, men vi visste och sa innan, det här laget kommer från Championship, vi är i en position som kan förväntas.
De spelare du Juventus tröja har i Premier League, i lag som vi normalt skulle vara runt, de har spelare med Premier League-upplevelse. Vi har ett ungt lag som lär oss varje vecka, och ibland gör vi misstag.
Newcastle har tagit en poäng från sina nio matcher och om West Brom och Swansea vinner sina matcher på söndag respektive måndag, kan de vara i botten av bordet som går in i den upptagna julperioden.
Det viktigaste för mig är att laget arbetar, sade Benítez och föreslog att en vinst kunde vända sitt lags förtroende runt och få dem att vinna igen. Dessa typer av spel Schalke 04 tröja förlorar vi med ett mål. Skillnaden mellan oss och lagen ovan är inte stor. Arsène Wenger lovordade Mesut Özil efter sin matchvunna volley. Det är fantastiskt, han kan leverera det, sade Wenger. Det är viktigt för honom att han tar risken att göra vad han gjorde. Vanligtvis är han en kille som 99% av tiden, i den här positionen, kontrollerar bollen och ger den till någon annan. Så jag är glad att han tog spelningen för att avsluta och jag är också glad att han gjorde ett mycket viktigt mål.
Özil är ute av kontrakt i slutet av säsongen men Wenger har insisterat klubben inte kommer in pengar och är hoppfull att Özil kan vara bunden till en ny affär. Jag är säker på, ja, men vad betyder det? Jag vet inte, svarade han något kryptiskt när han frågade om Özil skulle stanna.MelanieRa maglie calcio a poco prezzo JadaIkobl
Kitkcrfln fotbollströjor barn FrankieSt
VBGLinor maglie calcio PenniHenn
Chantalcv fotbollströjor barn Jeanadkcr
DarcyMert billige fodboldtrøjer FreyaBrog
JoshuaBir fußballtrikots kaufen LourdesLm